Uitvaarthuys De Vallei te Ede

Geheel volgens uw wensen kunnen wij de opbaring thuis of ergens anders verzorgen. De Ruiter Uitvaartzorg onderscheidt zich met een uniek afscheidsconcept: het Uitvaarthuys. Indien u dat wenst, brengen wij uw dierbare naar één van onze Uitvaarthuyzen in Ede of Bennekom. U heeft bij ons in beide huizen de beschikking over een mooie, huiselijke opbaarkamer om samen de mooie herinneringen aan uw dierbare op te halen.

In Ede wordt u ontvangen in een authentiek boerderijtje uit 1920. Hier zijn twee huiskamers gerealiseerd: De Vlinder en De Libelle. Er is beide huiskamers een koffiehoek, een cd-speler en een zithoek, zodat de familie volledig haar eigen gang kan gaan in deze moeilijke tijd. Wij hanteren geen 30-minuten bezoekjes. Er is altijd ruim tijd voor uw afscheidsbezoek, eventueel meerdere malen per dag. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid van uw dierbare te nemen.

In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder hulp van nabestaanden. Volledige privacy is gewaarborgd. Boven is een drukkerij gehuisvest, waar wij alle rouwkaarten – die wij samen met u vorm geven – zelf drukken. Zo kunt u, indien u dat wenst, binnen één dag de rouwkaarten versturen.

Nieuwe 24-uurs kamer ‘De Libelle’

Uitvaarthuys Ede heeft een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met een grote huiselijke 24-uurs opbaarkamer ‘De Libelle’. Deze 24-uurs kamer voorziet in een behoefte. Nabestaanden ontvangen van ons eigen sleutels en hiermee kunnen zij zelf op bezoek bij hun dierbare wanneer zij dit wensen. Er hoeft dus geen afspraak meer gemaakt te worden voor een rouwbezoek.

Privacy

De familiekamer is uitgerust met een aparte entree aan de rechterzijde van het pand. Dit staat goed aangegeven. Families komen elkaar hierdoor niet tegen en de privacy is gewaarborgd. De ruimte heeft alle voorzieningen, zoals een eigen toilet en een koffiehoekje, waardoor u zelf uw kopje koffie of thee kunt zetten.

U kunt ook in alle rust naar muziek luisteren, en zo op uw eigen tijd en manier afscheid nemen van uw dierbare. De sfeervolle verlichting en persoonlijke inrichting vormen een huiselijke en sfeervolle ambiance. De ruimte wordt behaaglijk verwarmd door de nieuwste techniek via verwarming in het plafond.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in