Wie zijn wij

De Ruiter Uitvaartzorg Rijn en Vallei is in 2009 gestart door Dineke de Ruiter.  We zijn een begrip geworden in deze regio en daarbuiten. Samen met een aantal zeer betrokken medewerkers zetten wij ons dagelijks in om een voor u een passend afscheid van uw dierbare te realiseren. Wij verzorgen een crematie of begrafenis in Ede, Veenendaal, Wageningen of elders volgens uw wensen. Kijkt u gerust even op onze bedrijfsfilm voor een goede indruk van ons en onze Uitvaarthuyzen en de Uitvaartpakketten.

Alle medewerkers van De Ruiter Uitvaartzorg Ede, Veenendaal, Wageningen zijn ervaren en breed opgeleid. U kunt een en ander over hun passie voor het vak Uitvaartverzorging lezen bij het menu Team. 

De grootste toegevoegde waarde van team De Ruiter Uitvaartzorg Ede, Veenendaal, Wageningen is onze persoonlijke inzet en betrokkenheid.

“Wij doen dit door niet alleen aan te sluiten bij de uitvaartwensen van de overledene en nabestaanden, maar ook door ideeën aan te leveren en mee te denken om een uitvaart nog persoonlijker te maken”.
“Nabestaanden mogen bijvoorbeeld bij ons voor in de rouwauto plaatsnemen, naast de chauffeur om hun dierbare op deze laatste rit te begeleiden. Ook passen wij onze kleding qua kleur graag aan naar uw wensen”.

Wij besteden alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag van de uitvaart zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Met liefde zetten we een stap extra. Wij hebben gemerkt dat de vele aspecten aan dit vak goed aansluiten bij wie wij zijn want de keuze voor dit vak voelt goed. Mede daardoor voelen de nabestaanden zich bij ons thuis.

Wij willen voor u het verschil maken èn ondersteuning bieden aan nabestaanden die een moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare meemaken.”

Voor een kennismaking met ons kunt u contact opnemen met: 06 – 107 107 89.

 

”Wij organiseren de uitvaart die bij u en de overledene past”

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg Dineke de Ruiter