Wie zijn wij

De Ruiter Uitvaartzorg Rijn en Vallei is in 2009 gestart door Dineke de Ruiter.  We zijn een begrip geworden in deze regio en vaak ook daarbuiten. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met een aantal zeer betrokken medewerkers die zich samen sterk maken om een voor u een passend afscheid van uw dierbare te realiseren. Wij organiseren een crematie of begrafenis in Ede, Veenendaal, Wageningen of elders volgens uw wensen.

Alle medewerkers van De Ruiter Uitvaartzorg Ede, Veenendaal, Wageningen zijn ervaren en breed opgeleid. U kunt een en ander over hun passie voor het vak Uitvaartverzorging lezen op hun eigen pagina hieronder. Nabestaanden mogen voor in de rouwauto plaatsnemen, naast de chauffeur om hun dierbare op deze laatste rit te begeleiden.

De grootste toegevoegde waarde van team De Ruiter Uitvaartzorg Ede, Veenendaal, Wageningen is onze persoonlijke inzet en betrokkenheid.            “Wij doen dit door niet alleen aan te sluiten bij de uitvaartwensen van de overledene en nabestaanden, maar ook door ideeën aan te leveren en mee te denken om een uitvaart nog persoonlijker te maken.

Daarom besteden we alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag van de uitvaart zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Wij doen met liefde een stap extra. Wij hebben gemerkt dat de vele aspecten aan dit vak goed aansluiten bij wie wij zijn, de keuze voor dit vak voelt goed. De vak is onze roeping. Mede daardoor voelen de nabestaanden zich bij ons thuis.

Wij willen voor u het verschil maken èn ondersteuning bieden aan nabestaanden die een moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare meemaken.”

Voor een kennismaking met ons kunt u contact opnemen met: 06 – 107 107 89.

 

”Wij organiseren de uitvaart die bij u en de overledene past”