Over ons

De Ruiter Uitvaartzorg is in 2009 gestart door Dineke de Ruiter.Dineke de Ruiter van De Ruiter Uitvaartzorg Ede

Dineke: “Na een aantal jaren in loondienst in het vak Uitvaartzorg gewerkt te hebben, vond ik het in 2009 tijd om voor mezelf te beginnen. Gewoon omdat ik vond dat de begeleiding rondom een overlijden persoonlijker en deskundiger kon. En daarnaast wilde ik graag regionaal werken zonder lange reistijden.”

Waar het begon als een eenmansbedrijf, staat er nu een kleinschalig team van 12 gepassioneerde personen voor u klaar. Lees meer over hun passie voor het vak uitvaartverzorging.

Wij bieden persoonlijke begeleiding bij alles wat er na een overlijden wenselijk en noodzakelijk is. Op een professionele manier, betrokken en met een luisterend oor staan wij u gedurende deze lastige periode bij. Daarbij houden we continu in de gaten wat u zelf wilt en kunt doen, en wat wij voor u mogen regelen. Zo komen we tot een persoonlijke uitvaart die zowel bij de overledene als de nabestaanden past.

Een stap extra

Met liefde zetten we graag een stap extra in dit bijzondere vak.  Enkele voorbeelden hierin zijn dat wij nabestaanden toestaan om met de rouwauto mee te rijden. Ook mag een nabestaande onze eigen rouwauto besturen – wel met een begeleider van ons ernaast.

Wij passen ons graag aan u aan. Dat uit zich in bijvoorbeeld het aanpassen van de kleur van onze kleding op de dag van de uitvaart. U mag zeggen waar u zich goed bij voelt of wat bij uw dierbare past. Rouw kent tenslotte vele kleuren.

Voor ons zijn alle mensen gelijk. We behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. Met zorg, aandacht en warmte. Mede daardoor voelen de nabestaanden zich bij ons thuis. Maak kennis met onze visie, kwaliteit en medewerkers.

Gewone uitvaartverzorging. Dat betekent dat we met twee voeten op de grond staan.                                                                        Naast u, zodat u op ons kunt leunen in de moeilijke tijd rondom een overlijden.
                Voor een kennismaking met ons kunt u contact opnemen via 06 – 107 107 89.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in