Een intiem afscheid in de Ericakerk

Het Ericakerkje is een rijksmonument en werd in 1913 gebouwd. Onder deze fantastische historische kap kunnen wij alle ruimte bieden om een uitvaartplechtigheid te houden of om de condoleance te houden. Het is een prachtige sfeervolle plek om mensen te ontvangen en om sfeervol afscheid te nemen. Dit is dé plaats om op een persoonlijke manier en in alle rust afscheid te nemen. Ontvang hier uw gasten die welkom zijn voor de uitvaart of de condoleance.

Afscheid nemen zonder tijdsdruk

De tijdsdruk die vaak bij een uitvaart aan de orde is, voelt u niet in de Ericakerk. U krijgt van ons 4 uur de tijd om de uitvaartdienst en de condoleance te verzorgen. In overleg kunnen we dit verlengen. In het kerkje is heel veel mogelijk. Er is een goede geluidsinstallatie en een beamer aanwezig om een mooie fotopresentatie te verzorgen. Voor ongeveer 100 gasten kunnen wij een afscheidsdienst organiseren. Een condoleanceavond kan nog ruimer ingevuld worden. De invulling van de afscheidsdienst geeft u zelf vorm. Met of zonder kerkelijk voorganger, dat is aan u. Onze uitvaartleid(st)er zal u zo goed mogelijk ondersteunen bij het vormgeven van het afscheid. De gekozen muziek, foto’s, woorden, sfeer en persoonlijke aankleding maken deze bijeenkomsten uniek.

We ontvangen uw familie, uw vrienden en andere gasten, zoals u dat graag heeft. Formeel of informeel, zoals u dit voor ogen heeft. Met koffie met een zoetigheid of een borrel met bittergarnituur.

Voor meer informatie:
Ericakerk
Ericalaan 1
6711 MZ Ede

Tel: 06-10710789
Email: info@ericakerk.nl of dineke@deruiteruitvaartzorg.nl