Nazorg

Bij de Ruiter Uitvaartzorg houdt onze zorg niet op na de uitvaart. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stellen we direct informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

U krijgt van ons een nazorg documentenmap mee op de dag van de uitvaart. In deze map zitten alle door u getekende documenten, de akte van overlijden met kopieën, informatie over dankkaartjes, boeken die u kunt lezen over omgaan met afscheid, de asbestemming of de mogelijkheden voor een grafsteen. Ook vindt u hierin informatie over bankzaken en wie er allemaal in kennis gesteld moeten worden van het overlijden van uw dierbare.

Een maand na de uitvaart komen wij op ‘nazorggesprek’. Soms is dat gewoon even samen een kop koffie drinken en napraten. Maar soms adviseren wij u om meer ondersteuning te zoeken op het gebied van rouwverwerking. Wij verwijzen u dan door naar een deskundig persoon op dit gebied.

Elke familie ontvangt van ons een evaluatieformulier. Wij worden gewaardeerd met een 9.6. Een cijfer waar we trots op zijn, maar er ook voor zorgt dat we dit cijfer willen behouden.

Nabestaandendesk

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris en bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld.

Inloggen

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet ons te contacten: nazorg@deruiteruitvaartzorg.nl.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in