De laatste rit, voor elk wat wils

Meestal gaat het vervoer per rouwauto. Bij ons heeft u een ruime keuze in het rouwvervoer. De keuze bestaat uit een kleine twintigtal rouwauto’s in diverse kleurstellingen en merken. Op de dag van de uitvaart via een speciale route, langs ‘bijzondere plekjes’ of langs het woonadres van de overledene gaan; de keuze is aan u. In Nederland is het gebruikelijk dat de uitvaartleider bij het vertrek en de aankomst van de stoet voorloopt. Dit zogenoemde voorlopen is een traditie die – indien u dit ook wenst – wij ook graag in ere willen houden.

Bij De Ruiter Uitvaartzorg kunt u de keuze maken tussen een zwarte, een grijze of een zilvergrijze rouwauto zonder extra kosten. Een andere kleur is vanzelfsprekend ook mogelijk; hier wordt een kleine toeslag voor gerekend. Wilt u het liever milieuvriendelijk, kies dan voor een elektrische rouwauto, de fietskar of de loopkoets.

Koeienliefhebbers spannen een koe voor hun karretje en truckers aanvaarden de laatste reis per vrachtwagen. Wij willen hier vooral de mogelijkheden benoemen die een begrafenis of crematie personaliseren…

Gewone rouwauto’s

Kiest u een traditionele rouwauto, een speciale uitvoering of een specifieke kleur?

Koets

Er zijn diverse exclusieve antieke rouwkoetsen en volgrijtuigen in te huren voor een respectvolle uitvaart.

Uitvaartbus ‘Tot het einde bij elkaar’

Hierin kunnen 15 tot 22 nabestaanden samen met de kist vervoerd worden. Er is ook een volgbus inzetbaar.

Boerenwagen, Rouwkoe Leentje of per fiets

Het laatste wat u kunt doen, een ingetogen wijze van overbrengen…

Rouwmotor

Voor motorrijders zijn er rouwmotors die de kist op de zijspan vervoerd.

Rouwcaravan

Overleden caravanliefhebbers kunnen vervoerd worden met de rouwcaravan. De klassieke Pfefferkorn is een rouwcaravan: een aanhanger met plek voor een uitvaartkist die u achter u eigen auto vastmaakt aan de trekhaak.

Rouwtruck

Het rouwtruckframe bied de mogelijkheid voor vrachtwagenchauffeurs om een uitvaart met eigen truck te realiseren. Ondersteuning op maat. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Voor een originele of klassieke rouwstoet…