Lidmaatschap De Ruiter Uitvaartzorg

Er is behoefte aan zekerheid dat er iemand voor u klaar staat wanneer dat nodig is. En vooral dat dit dan iemand is waarin u vertrouwen heeft. Om u deze zekerheid te kunnen bieden, hebben wij het lidmaatschap van De Ruiter Uitvaartzorg in het leven geroepen. Door u in te schrijven geeft u aan dat het uw wens is dat uw nabestaanden bij het bespreken van de uitvaart de hulp inroepen van De Ruiter Uitvaartzorg.

Een uitvaartonderneming waarin persoonlijke en deskundige zorg vanzelfsprekend is.

Gratis lidmaatschap

Het lidmaatschap kan ook een aanvulling zijn op een eventueel bestaande uitvaartverzekering. Met ons lidmaatschap geeft u aan zelf te willen kiezen. En waarom zou u dan niet kiezen voor een uitvaartonderneming die u kent en die iedere dag weer het vertrouwen waarmaakt dat in haar gesteld wordt. Bovendien is het lidmaatschap gratis. U bent dan levenslang lid, inclusief thuiswonende kinderen tot 18 jaar. De inschrijving verplicht u verder tot niets.

Voordelen lidmaatschap

Ons lidmaatschap biedt u een aantal voordelen. Indien u zich bij ons aansluit én een voorregeling met ons inregelt, krijgt u korting op uw uitvaart:

Het lidmaatschap is geen verzekering en de uitkering bij overlijden dekt niet alle kosten van de uitvaart. De uitvaartkosten zijn door verschillende omstandigheden de afgelopen jaren sterk gestegen. Wij adviseren een ieder daarover na te denken en daarvoor iets te regelen. Het is belangrijk dat op tijd te doen; het geeft rust als deze zaken van tevoren goed geregeld zijn.

Waarom lid worden?

  • Als lid bespaart u direct geld op het uitvaarttarief.
  • Als lid krijgt u jaarlijks onze tarieven toegestuurd.
  • Als lid ontvangt u het uitvaartwensenboekje.
  • Als lid ontvangt u een bewijs van inschrijving in het register van De Ruiter Uitvaartzorg.
  • Als lid wordt u via onze nieuwsbrief als eerste op de hoogte gehouden van lezingen, concerten, inloopavonden en alle andere activiteiten.
  • Als lid bent u welkom op al onze sociale activiteiten.

Wilt u meer informatie over een lidmaatschap bij ons, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in