Team

Onze medewerkers vinden een balans tussen professionaliteit en oprechte betrokkenheid. Zij sluiten aan bij de specifieke en vaak ook bijzondere wensen van de overledene en u als nabestaande. Hierin zijn zij onbevooroordeeld, en geven u voldoende tijd en ruimte om de juiste keuzes te kunnen maken.

Naast de vier uitvaartleiders is er een zorgteam en zijn er chauffeurs en hebben wij eigen gastdames. In principe hebt u bij een overlijden altijd te maken met iemand uit het zorgteam en met een uitvaartleid(st)er, maar het kan ook zo zijn dat iemand van het zorgteam ook de uitvaart verzorgd. Een aantal teamleden zijn namelijk allround. Karel en Renske maken bijvoorbeeld deel uit van het zorgteam, maar kunnen ook na de verzorging de uitvaart met u bespreken. Jessica maakt deel uit van het zorgteam, maar rijdt bijvoorbeeld ook de rouwauto op de dag van de uitvaart en assisteert bij uitvaarten. Het fijne is dus dat u altijd te maken hebt met hooguit twee à drie verschillende personen uit ons team.

Karel van der Velde
Karel van der Velde Uitvaartleider en verzorger overledenen

We komen er allemaal eens voor te staan. Afscheid nemen van een dierbare. Soms geheel onverwachts, soms na een ziekbed. Ondanks het verdriet, nadert de dag van het definitieve afscheid. Hierin van betekenis te mogen zijn is van onschatbare waarde. Precies dat is voor mij de drijfveer om u als uitvaartbegeleider bij te staan.

Lees meer over Karel

Dineke de Ruiter
Dineke de Ruiter Uitvaartleidster

Mijn karakter omschrijft zich het beste als perfectionistisch en organisatorisch met een groot sociaal en empathisch vermogen. Ik ben een duizendpoot waaraan nabestaanden alles mogen en kunnen vragen, en ik zal er altijd alles aan doen om een stap harder te lopen om te zorgen dat men de uitvaart krijgt die men wenst en die passend is bij de overledene.

Lees meer over Dineke

Rob Boeve
Rob Boeve Uitvaartleider

De hele week had hij weinig tot niets gezegd. Bij het verlaten van de begraafplaats kwam hij naar me toe. Hij gaf me een schouderklopje en zei: “Bedankt man. Je was een rots in de branding.” Ik wist van ontroering even niks te zeggen en gaf hem een hand en een knipoog.

Lees meer over Rob

Jessica van de Kuit
Jessica van de Kuit Verzorgster overledenen en rouwchauffeuse

De laatste zorg van een overledene is een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Om goed afscheid te nemen van een dierbare is het nodig dat hij of zij er netjes, waardig en herkenbaar uitziet. Een overlijden is heftig, intens, verdrietig en soms onverwacht. Ineens ontneemt de dood een belangrijk en waardevol persoon uit uw leven. Dan zijn wij er voor u.

Lees meer over Jessica

Martin van den Eijk
Martin van den Eijk Verzorger overledenen en rouwchauffeur

Al enige tijd ben ik als verzorger van overledenen werkzaam bij De Ruiter Uitvaartzorg en – hoewel ik dat zelf nooit verwacht had – vind ik het een mooie taak om met zorg een overledene te verzorgen en daarmee de nabestaanden de mogelijkheid tot een respectvolle uitvaart te bieden.

Lees meer over Martin

Laura van den Eijk
Laura van den Eijk Personal Assistant

Als Personal Assistant vind ik het heerlijk om te regelen, te ontzorgen en alles administratief goed vastgelegd te hebben. Bij Dineke de Ruiter Uitvaartzorg krijg ik de kans om dit niet alleen voor Dineke en de andere uitvaartleiders te doen, maar indirect ook voor de nabestaanden.

Lees meer over Laura

Eric van Kruining
Eric van Kruining Verzorger overledenen en gastheer

Als verzorger kun je de nabestaanden al bij het eerste contact geruststellen en troosten. Als dan de overledene met de juiste aandacht verzorgd is en de familie heeft het gevoel dat hun dierbare in goede handen is, is mijn taak volbracht en geeft dit mij de ultieme voldoening. Dan weet je dat dit werk bij je hoort!

Lees meer over Eric

Trea Lieftink
Trea Lieftink Telefoon en administratie

Begin maart 2015 werd mij de kans geboden om als telefoniste/administratief medewerker bij De Ruiter Uitvaartzorg aan de slag te gaan. Deze ‘uitdaging’ heb ik met beide handen aangegrepen. Ik ben altijd goedgehumeurd, vriendelijk en behulpzaam, en weet van aanpakken.

Lees meer over Trea

Rita Walrave
Rita Walrave Gastdame

Ik ben een sociaal persoon die het leven graag viert. Helaas komt er aan ieders leven een einde en ik vind het belangrijk dat ieder op zijn of haar eigen manier afscheid kan nemen. Dit geldt zowel voor de overledene als voor degenen die achter blijven.

Lees meer over Rita

Sonja Krijbolder
Sonja Krijbolder Gastdame

Ik heb al vele jaren in de horeca gewerkt en daar voel ik me in thuis. Als gastvrouw zorg ik ervoor dat de bezoekers zich op hun gemak voelen. Na alle moeilijke momenten die een uitvaart met zich meebrengen, kan een kop koffie of thee en een lekker versnapering daarbij even wat lucht geven.

Lees meer over Sonja

Corrie van den Berg
Corrie van den Berg Gastdame

Het is heel fijn om mensen te ondersteunen in hun verdriet. Dit geeft mij een heel goed gevoel, vooral omdat ik zelf ook mijn twee zussen en ouders verloren heb, en weet wat het is om al dat verdriet te dragen.

Lees meer over Corrie