Uitvaarthuys de Vallei te Bennekom

Wij bieden aan de Weerkruislaan 97A in Bennekom twee 24-uurs opbaarkamers aan om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. U ontvangt zelf de sleutels van uw kamer zodat u naar eigen wens, 24 uur per dag naar eigen inzicht en wens afscheid kunt nemen.

Afscheid nemen zonder tijdsdruk

Wij bieden op deze locatie de mogelijkheid om een intiem afscheid tot 50 personen te verzorgen. Zonder tijdsdruk. U heeft ruim de tijd voor het afscheid en het samenzijn met elkaar. Er is een goede geluidsinstallatie en een beamer aanwezig om een fotopresentatie te verzorgen. Een opname in beeld en geluid is ook mogelijk.

Informeel samenzijn met een hapje en drankje?

Ook dit verzorgen wij graag voor u. We ontvangen in Bennekom uw familie, uw vrienden en andere gasten zoals u dat graag heeft. Formeel of informeel zoals u dit voor ogen heeft. Met koffie en een lekkere high tea of een informele borrel met koude en warme hapjes.

Een persoonlijk, maar vrijblijvend keukentafelgesprek?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, belt u ons dan geheel vrijblijvend op 06 – 107 107 89. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en een informatief gesprek. Hierbij denken wij graag met u mee over het vormgeven van een passend afscheid. Uiteraard geheel kosteloos.