Elders verzekerd?

“Ik heb een verzekering bij een grote Uitvaartverzekeringsmaatschappij,
kan ik dan toch bij De Ruiter Uitvaartzorg terecht?”

 

Ja dat kan zeker, graag willen wij u uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat u op moment direct na een overlijden van een dierbare niet in de stemming bent om een discussie te voeren met uw verzekeraar. Wij nemen dan graag deze last op ons en uw verzekeraar in kennis te stellen van uw keuze.

Uitvaartverzekeringsmaatschappijen kunnen druk op u uitoefenen om toch de uitvaart door een uitvaartorganisatie uit te laten voeren, waarmee zij prijsafspraken hebben gemaakt. Zij willen u graag doen geloven dat u geen andere keuze heeft of dat u bij een ander duurder uit bent.

Echter, u bent vrij in uw keuze.

Wij weten door ervaring dat een ieder vrij is om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past. U bepaalt zelf door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren. Juist op deze emotionele momenten zit u in een kwetsbare situatie en bent u gauw geneigd om te snel een keuze te maken. In deze situatie kan het moeilijk zijn om weerstand te bieden aan de druk van de verzekeringsmaatschappij.

Of u nu een natura dienstenpakket of kapitaalverzekering heeft, u bepaalt zelf welke uitvaartonderneming u inschakelt en niet uw verzekering.

Vaak zullen zij tegen u zeggen dat het niet mogelijk is, maar dat is absoluut niet juist. Wellicht vertelt men u dat u de ledenkorting dan kwijtraakt maar wij geven u dezelfde ledenkorting. Als u de uitvaart door De Ruiter Uitvaartzorg wilt laten verzorgen, neem dan vroegtijdig contact met ons op, wij stellen dan uw verzekering indien nodig in kennis en dragen zorg voor de uitkering van het polis geld. Dat mag zowel naar de rekening van nabestaanden als die van ons, aan u de keuze.

Graag kijken wij samen met u naar uw huidige verzekering zodat u weet waar u aan toe bent.

Bel bij overlijden altijd eerst de arts en daarna met
De Ruiter Uitvaartzorg : 06-107 107 89

WAAROM ONS KIEZEN?
  • 1 op 1 uitvaartbegeleiding
  • Snelle service ivm eigen rouwvervoer, opbaarlocaties
  • Transparantie in uitvaartkosten
  • Wij verzorgen ook Yarden, Dela en Monuta uitvaarten
  • In bezit van Keurmerk Uitvaartzorg
  • In bezit van certificaat Dementievriendelijke Uitvaartverzorger