Elders verzekerd?

“Ik heb een verzekering bij een grote Uitvaartverzekeringsmaatschappij, kan ik dan toch bij De Ruiter Uitvaartzorg terecht?” Ja, dat kan zeker. Wij leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat u direct na een overlijden van een dierbare niet in de stemming bent om een discussie te voeren met uw verzekeraar. Wij nemen dan graag deze last op ons en stellen uw verzekeraar in kennis van uw keuze. Wij kunnen voor u uitzoeken hoe het zit met uw verzekering en welk bedrag er uitgekeerd wordt. Dat mag zowel naar de rekening van nabestaanden als die van ons. Aan u de keuze.

Wij weten door ervaring dat een ieder vrij is om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past. U bepaalt zelf door wie u de uitvaart wilt laten uitvoeren. Of u nu een natura dienstenpakket of een kapitaal(geld) verzekering heeft; u bepaalt zelf welke uitvaartonderneming u inschakelt en niet uw verzekering. Wij kijken goed naar de voorwaarden van uw verzekering, zodat u een goede en overwogen keuze kunt maken.

Als u de uitvaart door De Ruiter Uitvaartzorg wilt laten verzorgen, neem dan – indien mogelijk – vroegtijdig contact met ons op of loop eens binnen bij één van onze inloopavonden.

Graag kijken wij samen met u naar uw huidige verzekering, zodat u weet waar u aan toe bent. Bel bij overlijden altijd eerst de arts en daarna met De Ruiter Uitvaartzorg: 06-107 107 89.

 

 

 

 

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in