Rouwkaarten

Naast de traditionele rouwkaarten en rouwbrieven wordt er steeds meer eigentijds en persoonlijk drukwerk verstuurd. Ook behoort een virtuele rouwkaart – om als mp4 filmpje te versturen – tot de mogelijkheden.

Wij hebben een grote collectie rouwkaarten. Ook een eigen opmaak is geen probleem. Eventueel kunnen eigen foto’s aangeleverd worden, die we ook kunnen bewerken als dat wenselijk is. U kunt variëren in het lettertype, van strak tot sierlijk of een handgeschreven soort of in kleur. We geven u graag advies over het maken van een rouwkaart.

Bij ons ontvangt u het rouwdrukwerk vaak al dezelfde dag, zelfs in het weekend. Doordat wij een eigen drukkerij hebben in onze Uitvaarthuys de Vallei in Ede, kunnen wij u zeer snel van dienst zijn. En wilt u liever niet zelf de enveloppen schrijven? Wij kunnen uw adressen op de enveloppen drukken in hetzelfde lettertype als van de rouwkaart of met een mooi handgeschreven lettertype.

 

Rouwkaarten

Op zoek naar mooie rouwkaarten voor een persoonlijk afscheid? Graag denken wij met u mee, zodat we samen tot een mooi ontwerp komen wat bij u dierbare past. Wat wilt u kwijt in de tekst en hoe verwoorden we dit? De rouwkaart speelt een bijzondere rol, en het design wordt ook steeds belangrijker en persoonlijker.

Wij kunnen u snel de kaarten leveren, ook in het weekend of met feestdagen. Post.nl sluit daarbij aan met een speciale service om de rouwkaarten op zondag nog te versturen.

Virtuele rouwkaart

Vaak wilt u in korte tijd zoveel mogelijk familieleden, vrienden e.d. op de hoogte brengen van het overlijden van uw dierbare. Hoe handig is het om dit via de contactenlijst, WhatsApp, e-mail of social media-accounts van de overledene te kunnen doen?

Wij maken samen met u een mooie digitale rouwkaart met bewegend beeld, passende muziek, animatie, eigen foto’s en ruimte voor tekstuele informatie. Dit wordt professioneel verwerkt tot een onuitwisbare en waardevolle herinnering aan de overledene.

Teksten

Het schrijven van teksten voor een rouwkaart is niet eenvoudig. Hoe vindt u de juiste woorden om uw boodschap op een passende manier over te brengen? Wilt u iets vertellen over de aanloop naar het overlijden toe of wilt u het juist wat luchtiger houden en meer iemands persoonlijkheid benadrukken? Dit is erg persoonlijk. Wij geven u graag een aantal tips over de opbouw en teksten voor een rouwkaart. Natuurlijk kunt u hier van afwijken. Schrijf de rouwteksten, zoals het voor u goed voelt.

Bekijk ons tekstenboek

Gedichtjes

Wellicht vindt u het passend om een kort gedicht bovenaan de rouwkaart te plaatsen. Wij hebben een grote collectie van zowel korte als langere gedichtjes. In plaats van een gedicht kunt u ook een stukje van een songtekst gebruiken. Dit kan een hele mooie en passende toevoeging zijn voor de teksten op de rouwkaart. Misschien is er een nummer die veel zegt over uw dierbare? Of een gedicht dat uw gevoel goed omschrijft? Wij raden u aan om een gedichtje te zoeken die voor u goed voelt.

Bekijk onze gedichtjes