Uitvaarthuys de Vallei

Geheel volgens uw wensen kunnen wij de opbaring thuis of bij ons verzorgen. De Ruiter Uitvaartzorg onderscheidt zich ruim vijf jaar met een uniek afscheids-concept; Het Afscheidshuis.

Indien u dat wenst, brengen wij uw dierbare naar het Afscheidshuis in Ede of Bennekom. U heeft bij ons de beschikking over een mooie, huiselijke opbaarkamer om samen de mooie herinneringen aan uw dierbare op te halen. In alle huiselijke familiekamers is een opbaarmogelijkheid met koeling.

Uitvaarthuys de Vallei in Ede

In Ede is een mooie huiselijke 24-uurs kamer aanwezig en daarnaast is er een grote huiselijke opbaarkamer indien u op afspraak wenst te komen.

Wij hanteren geen 30 minuten bezoekjes. Er is altijd ruim tijd voor uw afscheidsbezoek, eventueel meerdere malen per dag. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid van uw dierbare te nemen.

Hier kan ook een condoleance plaatsvinden. In Ede kan een intiem afscheid georganiseerd worden tot 25 personen in de grote huiselijke opbaarkamer.

In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder hulp van nabestaanden. Volledige privacy is gewaarborgd.

Mijn collega Renske en ik informeren u graag over de mogelijkheden.

Uitvaarthuys de Vallei in Bennekom

Onze locatie in Bennekom heeft twee 24-uurs opbaarkamers en hiervan kunt u 2 eigen sleutels ontvangen zodat u naar eigen wens, 24 uur per dag naar uw dierbare toe kunt gaan.

In de prachtige aula kunnen wij een intieme plechtigheid verzorgen tot 50 personen. Ook is er in Bennekom een ontvangstruimte waar u even tot rust kunt komen met een kop koffie met lekkere zoetigheden of een borrel met lekkere hapjes, dat bepaalt u zelf.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm voor een indruk van de huiselijke opbaarkamers in Uitvaarthuys De Vallei in Ede en Bennekom:

BEDRIJFSFILM DE RUITER UITVAARTZORG