Uitvaarthuys de Vallei

Geheel volgens uw wensen kunnen wij de opbaring thuis of bij ons verzorgen. De Ruiter Uitvaartzorg onderscheidt zich ruim vijf jaar met een uniek afscheids-concept; Het Afscheidshuis.

Indien u dat wenst, brengen wij uw dierbare naar het Afscheidshuis in Ede, Veenendaal of Bennekom. U heeft bij ons de beschikking over een mooie, huiselijke opbaarkamer om samen de mooie herinneringen aan uw dierbare op te halen.

De prachtige villa in Veenendaal heeft drie opbaarkamers en u kunt ook een sleutel krijgen zodat u naar eigen wens,  24 uur per dag naar uw dierbare toe kunt gaan. In Ede en Bennekom zijn er 2 opbaarkamers.

In alle huiselijke familiekamers is een opbaarmogelijkheid met koeling.

Wij hanteren geen 30 minuten bezoekjes. Er is altijd ruim tijd voor uw afscheidsbezoek, eventueel meerdere malen per dag. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid van uw dierbare te nemen.

In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder hulp van nabestaanden. Volledige privacy is gewaarborgd.

Onze uitvaartleidsters informeren u graag over de mogelijkheden.

Uitvaarthuys de Vallei in Ede

Opbaarkamer in Ede

Uitvaarthuys de Vallei in Veenendaal

Uitvaarthuys de Vallei VeenendaalMonet Suite

Uitvaarthuys de Vallei in Bennekom

Bekijk hier onze bedrijfsfilm voor een indruk van de huiselijke opbaarkamers in Uitvaarthuys De Vallei in Ede en in Veenendaal:

BEDRIJFSFILM DE RUITER UITVAARTZORG