Ericakerk of Uitvaarthuys als uitvaartcentrum in Ede

Geheel volgens uw wensen kunt u gebruikmaken van de Ericakerk of Uitvaarthuys als uitvaartcentrum in Ede. In de Ericakerk kunt u de uitvaartdienst en / of condoleance laten plaatsvinden. Bij ons Uitvaarthuys in Ede is er ook opbaring mogelijk.

Uitvaartlocatie Ericakerk

In de Ericakerk kunt u een uitvaartdienst of condoleance laten verzorgen door ons. Hier kunt u op een persoonlijke manier en in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Er is geen tijdsdruk die vaak bij een uitvaart aan de orde is. Bovendien is er veel mogelijk. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig. Wilt u een fotopresentatie verzorgen, dan hebben wij een beamer voor u beschikbaar. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een opname van de plechtigheid mee te laten lopen in beeld en geluid.

Er is ruimte voor ongeveer 125 gasten. De invulling van de dienst geeft u zelf vorm; van formeel tot informeel. Koffie met zoetigheid tot een borrel met bittergarnituur. Wij ondersteunen u zo goed mogelijk. De gekozen muziek, foto’s, woorden, sfeer en persoonlijke aankleding maken het uniek.

Uitvaarthuys in Ede

Ons Uitvaarthuys aan de Voorsterlaan in Ede is een authentiek boerderijtje uit 1920. Hier zijn twee huiskamers gerealiseerd: De Vlinder en De Libelle. In beide huiskamers is een koffiehoek, een cd-speler en een zithoek aanwezig, zodat u uw eigen gang kunt gaan in deze moeilijke tijd. Er is alle tijd voor uw afscheidsbezoek, meerdere malen per dag. In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder hulp van nabestaanden. Volledige privacy is gewaarborgd. De Libelle is uitgebreid met een grote huiselijke 24-uurs opbaarkamer. U ontvangt van ons eigen sleutels, zodat u op elk moment een bezoek kunt brengen zonder afspraak.

Maak gebruik van één van onze locaties als uitvaartcentrum in Ede

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.