FineVita, het crematorium in Heteren

Wilt u in een kleine, intieme ruimte afscheid nemen van uw dierbare? Dan is FineVita, het crematorium in Heteren een goede keuze. Het is stijlvol ingericht, waar uw warm wordt ontvangen door haar mensen. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt FineVita geen aula en koffieruimte. De locatie bestaat uit een kleine intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte.

FineVita is het crematorium in Heteren

Verschillende mogelijkheden bij het crematorium in Heteren

Bij het crematorium in Heteren zijn er verschillende mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is een stille crematie. Hierbij vindt het crematieproces plaats zonder aanwezigheid van nabestaanden en is 24/7 mogelijk (met uitzondering van feestdagen). De afscheidsplechtigheid en / of condoleance kan plaatsvinden in een locatie naar eigen wens. Wij bieden u de mogelijkheid om dit te doen bij het Ericakerkje. Hier kunt u op een persoonlijke manier en in alle rust afscheid nemen. In het kerkje is er heel veel mogelijk.

Een andere mogelijkheid is een crematie voor intimi, waarbij een selecte groep (max. 25 personen) de overledene begeleidt tot de laatste groet. Een kleine groep nabestaanden begeleidt de overledene naar het crematorium voorafgaand (en eventueel tijdens) het crematieproces. Op locatie kan er in de huiskamer gebruik gemaakt worden van koffie en thee. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Hier wordt standaard één uur voor gerekend. Mogelijkheden voor het nuttigen van een maaltijd of catering bieden zij niet.

Verder biedt het crematorium de mogelijkheid tot een liefdevol afscheid van uw dierbare; ook voor foetussen, baby’s en kinderen tot twee jaar.

De Ruiter Uitvaartzorg staat voor u klaar

Niets is persoonlijker dan een uitvaart. Wij voeren dit werk dan ook met hart en ziel uit en willen u zo goed mogelijk ondersteunen. Wilt u graag in kleine kring afscheid nemen van uw dierbare, dan is dat mogelijk. Wilt u liever het tegenovergestelde, dan helpen wij u daar ook graag mee. Waar u ook voor kiest bij een crematie; wij maken er samen met u een afscheid van die afgestemd is op uw wensen. U kunt kiezen voor een primair pakket, basispakket, compleet pakket of uitgebreid pakket. Ook is het mogelijk voor een uitvaart op maat op maat te kiezen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie m.b.t. het crematorium in Heteren, neem dan contact met ons op via 06 – 107 107 89.