Activiteitenagenda

Lezing NVVE: Euthanasie

De NVVE legt de keuzemogelijkheden uit rondom het levenseinde.
Euthanasie komt uitgebreid aan de orde en de wettelijke mogelijkheden worden uitgelegd. De ruimte van de huidige euthanasiewet, de verschillende wilsverklaringen en de niet-reanimerenpenning worden besproken en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Zij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

De lezing vindt weer plaats op woensdag 17 april, locatie volgt z.s.m. We zijn open vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur. De toegang is kosteloos en de koffie staat voor u klaar!

Inloopavonden Uitvaarthuys de Vallei Ede en Veenendaal 2019

Tijdens deze informatie-avonden kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in één van onze huiselijke opbaarkamers en kennismaken met ons.  Wij beantwoorden hier al uw vragen rondom Uitvaartzorg. Deze informatieavonden zijn kosteloos toegankelijk voor iedereen, ook indien u elders lid of verzekerd bent.

Inloopavond Ede, Voorsterweg 10     : Maandag 25 maart en Woensdag 5 juni     van 19.00 uur tot 21.00 uur

Inloopavond Veenendaal, Kerklaan 3 : Dinsdag 2 april en Donderdag 20 juni     van 19.00 uur tot 21.00 uur

De koffie staat voor u klaar!