Activiteiten

Op de eerste plaats organiseren wij, vanuit ons hart, uitvaarten. Daarnaast willen wij mensen altijd informeren over allerlei mogelijkheden rondom afscheid en uitvaart. Vijftien jaar geleden had bijvoorbeeld nog bijna niemand van natuurbegraafplaatsen gehoord en werd er standaard een kist gebruikt. Dat is nu wel anders.

Het is belangrijk om mensen te informeren over de verschillende mogelijkheden. Er zijn zoveel keuzes tegenwoordig. Dat doen wij niet alleen in persoonlijke gesprekken en op onze inloopavonden, maar wij organiseren ook regelmatig een informatieve bijeenkomst over een bepaald onderwerp dat met ouder worden en afscheid nemen te maken heeft.

 

Seniorenbeurs Vitaal Ouder Worden

Op zaterdag 23 maart staan de deuren van de Buurtcentrum Broek-Akker voor u open. Malkander en De Ruiter Uitvaartzorg uit Ede-Bennekom hebben de handen ineengeslagen om samen een informatieve middag te organiseren voor alle 50 plussers uit Bennekom en Ede en omgeving. U kunt zich laten informeren over allerlei zaken die met vitaal ouder worden te maken hebben zoals gezondheid, geldzaken, mobiliteit, sport voor ouderen, vrije tijd, erfrecht en testament, uitvaart en nog veel meer. Daarnaast is er een Seniorenplein, waar u onder het genot van een hapje en drankje kan bijpraten met leeftijdsgenoten en bekenden.

Lezing: “Levenstestament” start om 14.00 uur.

Meer info

Lezing NVVE over dementie in Ede

Hoe houdt u bij dementie zelf zo veel mogelijk regie op het einde van het leven? Op deze themabijeenkomst legt de NVVE u álle mogelijkheden uit. Te veel mensen komen aan het einde van hun leven terecht in een situatie die zij eigenlijk niet wilden. Dat brengt veel leed met zich mee, zowel voor henzelf als voor hun naasten. Tijdens deze lezing bespreekt de NVVVE wanneer euthanasie nog mogelijk is bij iemand met dementie. Kom 23 april en krijg antwoord op uw vragen rondom dit moeilijke onderwerp.

Meer info en aanmelden

Inloopavonden in Uitvaarthuys Ede en Bennekom

Kom naar één van onze inloopavonden om kennis te maken met ons, onze dienstverlening en antwoord te krijgen op uw vragen rondom afscheid en uitvaart of uw uitvaartverzekering(en). U kunt ook onze opbaarkamers bezichtigen. Uw uitvaart voorregelen geeft veel rust voor later.

Ede, Voorsterweg 10
Woensdag 3 april en dinsdag 21 mei
Tijd: 19:00u – 20:30u

Bennekom, Weerkruislaan 97A
Donderdag 11 april en maandag 27 mei
Tijd: 19:00u – 20:30u

Kerstactiviteiten Ouderen 12 en 13 december '24

De decembermaand is soms extra moeilijk voor ouderen die alleen zijn of eenzaam. Daarom organiseert Dineke de Ruiter sinds 2 jaar in december twee dagen voor ouderen.  Dit om hen sociaal te verbinden en een gezellige dag te hebben met elkaar in de Ericakerk in Ede. Men kan een kerststukje (kosten 10 euro) maken op donderdag 12 december of men kan bridgen of klaverjassen op vrijdag 13 december. Opgeven kan via admin@deruiteruitvaartzorg.nl.

Indruk van kerst 2023