Visie van Dineke de Ruiter Uitvaartzorg

Een liefdevol afscheid, uit zorg en liefde voor mens

Dineke de Ruiter Uitvaartzorg vindt het belangrijk om zich dagelijks in te kunnen zetten voor mensen in een verdrietige periode van afscheid en gemis.

Wij spelen tussen het moment van overlijden en de uitvaart een grote rol in het rouw- en afscheidsproces. Daarom gaan wij met zorg, aandacht en respect met dit proces om. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vriendelijk en gastvrij zijn.

Bij onze kennismaking geven wij u en uw nabestaanden alle ruimte om jullie verhaal te doen, en uw emoties en gevoel te uiten. Op deze manier krijgen zowel de periode van opbaring, als de dag van de uitvaart de vorm die past bij zowel bij u en bij uw overleden dierbare.

Tijd en ruimte

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en vrij voelen om zichzelf te zijn. Wij geven onze families graag het gevoel dat ze de tijd en de ruimte krijgen die zij nodig hebben. Luisteren, aansluiten en oprechte interesse vinden wij onmisbaar in de contacten met de nabestaanden.

Als naaste regelt u zelf wat u eventueel zelf wil doen. Wilt u helpen bij de laatste verzorging? Dat kan. Of heeft u liever dat wij dit samen met u doen? Dan verzorgen we dit samen of wij nemen dit uit handen. Alle keuzes zijn goed, omdat iedereen hier een ander gevoel in heeft.

Waar de één graag wil dat er afscheid wordt genomen in kleine kring, gaat de ander voor het tegenovergestelde. Waar u ook voor kiest, Dineke de Ruiter Uitvaartzorg maakt er te allen tijde een passend afscheid van.

Ons doel is hierbij is dat de bezoekers na de herdenkingsdienst met een gevoel van herkenning, wie de overledene voor u was, naar huis gaan.

Graag creëren wij met u een persoonlijk en betekenisvol en passend afscheid.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in