Martin van den Eijk

Al enige tijd ben ik als verzorger van overledenen werkzaam bij De Ruiter Uitvaartzorg en – hoewel ik dat zelf nooit verwacht had – vind ik het een mooie taak om met zorg een overledene te verzorgen en daarmee de nabestaanden de mogelijkheid tot een respectvolle uitvaart te bieden.

Meestal ben ik na het overlijden het eerste contact voor de nabestaanden, en dan is het belangrijk dat ik ze dan enige troost kan bieden en gerust kan stellen. Het geven van de juiste aandacht bij het verzorgen geeft de familie het gevoel dat hun dierbare in goede handen is. Dit geeft mij de ultieme voldoening. Dan weet je dat dit werk bij je hoort!

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in