Lokaal en sociaal betrokken

Lokaal verbonden

Wij verzorgen uitvaarten in het hele gebied Rijn & Vallei. Ons verzorgingsgebied is Ede, Harskamp, Wekerom, Bennekom, Lunteren, Barneveld Arnhem, Heteren, Huissen, Driel, Elst, Elden, Velp, Oosterbeek, Heelsum, Renkum, Doorwerth, Heveadorp, Wageningen, Rhenen, Veenendaal, Achterberg, Scherpenzeel, Woudenberg, Amerongen, Elst (Utr).

Maar ook buiten deze regio komen wij graag naar u toe; afstand is voor ons geen probleem.

Sociaal betrokken – Ede viert kerst

Iedereen beleeft ze anders; de donkere dagen voor kerst. Voor veel mensen staan deze dagen in het teken van gezelligheid, lekker eten en het bezoeken van familie. Maar er zijn ook mensen voor wie de kerst extra kil aanvoelt, bijvoorbeeld omdat zij hun partner verloren zijn en zij als gevolg daarvan eenzaamheid ervaren.

Om een lichtpuntje te geven aan deze mensen, organiseert Dineke de Ruiter elk jaar twee dagen om met alleenstaande en eenzame ouderen bij elkaar te komen. Ouderen kunnen zich inschrijven om een mooi kerstbloemstuk te maken, of om te komen klaverjassen of bridgen.

Het doel van de evenementen is tweeledig. Het geeft ouderen een fijne dag in een moeilijke periode voor velen en dito herinnering, dat is belangrijk. Maar Dineke hoopt op meer: “Het belangrijkste doel is dat ik hoop dat mensen elkaar vinden, ook na deze dagen. Dat zou het mooiste zijn en dat is ook zeker al gebeurd. Dat mensen elkaar hier vinden, en elkaar blijven opzoeken en steunen.”

Met hulp van sponsoren en de bonnen van Ede Doet kunnen we dit evenement goed organiseren. Afgelopen jaar bleek het bedrag uiteindelijk dusdanig groot te zijn, dat we een deel van het geld van de bezoekers niet hoeven te gebruiken. Dat geld hebben we gedoneerd aan de hospices in Ede en Bennekom.

De Ruiter Uitvaartzorg, een vertrouwd gezicht in de regio

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in