Laura van den Eijk

Als Personal Assistant vind ik het heerlijk om te regelen, te ontzorgen en alles administratief goed vastgelegd te hebben. Bij Dineke de Ruiter Uitvaartzorg krijg ik de kans om dit niet alleen voor Dineke en de andere uitvaartleiders te doen, maar indirect ook voor de nabestaanden. Als ik Dineke en de andere uitvaartleiders ontzorg door hen werk uit handen te nemen, dan hebben zij weer meer tijd om zich bezig te houden met de nabestaanden en hen te helpen met alle beslissingen die in een korte periode genomen moeten worden.

Ondanks dat het altijd een verdrietige periode is in het leven van mensen, geeft het werk toch heel veel voldoening. Het is ontzettend fijn om in een team te werken waar persoonlijke inzet en betrokkenheid de boventoon voeren en waar men probeert het verschil te maken en probeert om de nabestaanden optimaal te helpen tijdens die moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in