Kwaliteit en deskundigheid

Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer. Dat is een cliché, maar óh zo waar. Daarom is een warm en persoonlijk afscheid heel belangrijk om het verdriet te kunnen verwerken. U mag van ons verwachten dat wij zorgvuldig en deskundig omgaan met een overlijden van uw dierbare.

Elke uitvaart moet goed verlopen. Naast het verdriet is er geen ruimte voor onkunde, onduidelijkheden of andere teleurstellingen. Daarom beginnen onze uitvaartleid(st)ers altijd weer vanaf nul en behandelen elke uitvaart alsof het onze eerste is. Dat voorkomt dat we op de automatische piloot gaan werken. Deze vuistregel houdt ons scherp.

Ervaren en breed opgeleid

Alle medewerkers van De Ruiter Uitvaartzorg zijn ervaren en breed opgeleid op hun vakgebied. Wij lezen onze vakbladen, en volgen regelmatig cursussen en trainingen om nog meer kennis in te kunnen zetten in ons vak. Ook verdiepen wij ons in nieuwe mogelijkheden, en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van uitvaart en nazorg, zodat wij u de beste zorg en begeleiding kunnen bieden.

Kwaliteit

U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van De Ruiter Uitvaartzorg aan een aantal eisen voldoet, zoals heldere afspraken over:

• Transparante kostenbegroting
• Goede organisatie van de uitvaart
• Uitstekende uitvoering van de uitvaart
• Bekwaam personeel
• Doelmatige klachtenafhandeling
• Klanttevredenheidsonderzoek

De Ruiter Uitvaartzorg staat voor transparantie en betrouwbaarheid en zorgvuldig vastleggen van afspraken. Wij zorgen ervoor dat we de kwaliteit van onze dienstverlening constant op peil houden. Wij worden gewaardeerd met een 9.6. Een cijfer waar we trots op zijn, maar ook ervoor zorgt dat we dit cijfer willen behouden.

Kiest u voor De Ruiter Uitvaartzorg, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit van onze dienstverlening.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in