Eric van Kruining

Waarom past dit werk bij je?

Als verzorger kun je de nabestaanden al bij het eerste contact geruststellen en troosten. Als dan de overledene met de juiste aandacht verzorgd is en de familie heeft het gevoel dat hun dierbare in goede handen is, is mijn taak volbracht en geeft dit mij de ultieme voldoening. Dan weet je dat dit werk bij je hoort!

Als gastheer verwelkom ik de nabestaanden bij de rouwbezoeken in onze Uitvaarthuyzen De Vallei, en bij condoleances en uitvaarten. Men herkent mij dan al van de verzorging, waardoor de vertrouwdheid als een warm bad wordt ervaren. Het geeft nabestaanden net die extra ondersteuning die zij in hun verdriet goed kunnen gebruiken. En daar doe ik het voor!

Wat is het mooie van het beroep verzorger?

Iedere nabestaande wil graag afscheid nemen van hun dierbare zoals deze er nu uitziet. Dit is door omstandigheden niet altijd mogelijk. Ook weet je niet van tevoren hoe een lichaam qua conditie reageert na overlijden. Maar als wij het mogelijk kunnen maken dat de overledene er goed uitziet en zijn of haar waardigheid terug heeft, dan is mijn missie geslaagd.

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in