Crematorium in Ede waarborgt een waardig afscheid

Het overlijden van een naast familielid, partner of goede vriend is een ingrijpende ervaring. Toch moeten er meteen allerlei zaken worden geregeld, allerlei keuzes worden gemaakt. We willen het goed doen, als nabestaanden. Op een speciale manier afscheid nemen, voor rouwen mag dan ook tijd, een persoonlijke invulling en een plaats worden gevonden. U kunt bij het crematorium in alle rust afscheid nemen van de overledene. We horen graag wat uw wensen zijn. Want die maken het afscheid persoonlijk. Het crematorium heeft een sfeervolle aula met kleurrijk meubilair en met vrije kijk op het bos. De aula biedt ruimte aan 250 personen, waarvan 130 zitplaatsen.

Afscheidsplechtigheid

Voor de crematieplechtigheid begint, worden belangstellenden ontvangen in de ontvangstruimte. Speciaal voor de naaste familie is er een sfeervolle familiekamer waar men nog even in alle rust iets kan drinken voor het afscheid begint. Vervolgens begint de afscheidsdienst. In de regel duurt een plechtigheid 45 minuten, deze tijd is in overleg te verlengen.. In het crematorium Ede zijn ook crematieplechtigheden in de avonduren mogelijk. Het avondlicht schept een bijzondere sfeer.

De aula van crematorium in Ede

De kist staat op een katafalk die op verzoek kan dalen. Dat hoeft uiteraard niet, de kist kan ook blijven staan. De aanwezigen hebben dan de gelegenheid langs de kist te gaan voor een laatste groet.
Het verzorgen van de catering bij een plechtigheid in crematorium Ede is een belangrijk onderdeel van de uitvaart, Bijna alles is mogelijk, van tapas tot een warm buffet tot een high tea.

Eten en drinken bij de condoleance

Natuurlijk serveren we nog steeds koffie en cake. Maar er is veel meer mogelijk. Een hartige tafel, met tapas en rioja, een biertap met bitterballen of onbeperkt koffie of thee met een buffet zoete lekkernijen. Eigenlijk is er maar heel weinig wat niet mogelijk is. Naast ons bestaande aanbod kunt u ook kiezen uit één van onze horeca-arrangementen. De arrangementen bestaan uit verschillende, bij elkaar passende drankjes en hapjes, die aansluiten bij het moment van de dag. De arrangementen zijn met zorg samengesteld en bestaan uit kwalitatief hoogwaardige horecaproducten. Iedere dag vers en met zorg bereid.

Condoleances en koffietafels in Ede zijn ook mogelijk in andere sfeervolle locaties, zoals Restaurant Vroeger aan de Otterloseweg 44 in Ede, vlakbij het crematorium Ede. Nabestaanden hebben dan meer tijd en rust voor de condoleance.

Restaurant Vroeger sluit haar deuren voor derde indien het een middelgrote tot grote condoleance betreft zodat u privacy heeft. Voor kleinere groepen wordt een apart deel gereserveerd. Wij hebben een mooie condoleance brochure voor u beschikbaar met de mogelijkheden. Wij organiseren dit graag voor u of u mag er ook zelf de cateringwensen doorspreken.

Natuurlijk kunt u ook alleen de koffietafel en condoleance in een restaurant naar keuze te laten plaatsvinden. Wij organiseren dit graag voor u. Wilt u meer weten over het crematorium Ede of een condoleance elders, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn bereikbaar op 06 – 107 107 89.

 

Uitvaart- en wensenboekje

Spreken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare doet u niet dagelijks. Toch kan het u en vooral uw nabestaanden rust geven om bespreekbaar te maken wat u belangrijk vindt. Met het wensenboekje helpen wij u graag op weg om hier eens bij stil te staan.

Vraag boekje aan Vul online in