Uw laatste groet vertaald in bloemen

Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten….bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij het afscheid. Rouwbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming. Alles mogelijk. Als het maar past bij de wensen van de nabestaanden of bij de wensen die de overledene zelf kenbaar heeft gemaakt.

Bloemsierkunst Daan Meurs

Wij werken al 15 jaar naar volle tevredenheid samen met Meesterbinder Bloemsierkunst Daan Meurs uit Apeldoorn. Alle uitvaartleiders hebben verschillende bloemenboeken bij zich ter inspiratie. Wij geven de nabestaanden altijd een vrije keuze en kijken naar uw beschikbare budget. Wij vertalen uw wensen naar Daan Meurs toe. De bloemen worden bij u thuis bezorgd of in één van de Uitvaarthuyzen de Vallei zonder meerkosten qua afstand, dat is de afspraak. Service staat bij Daan én ons hoog in het vaandel.

Fleurop Bloemenboek (9 MB) / Prijslijst Fleurop Bloemenboek
Fleurop Bloemenboek – Zoals je was(24 MB) / Prijslijst Fleurop – Zoals je was

Bloemenband

Bloemenband is een kleurige manier om afscheid te nemen. Het is een stoffen band die om een kist of mand wordt gestrikt. Er zitten 170 lusjes in, waarin losse bloemen passen die iedereen er zelf in kan steken. De band is gemaakt van ongebleekt katoen; een duurzaam en milieuvriendelijk product dat in Nederland in eigen ateliers wordt verwerkt. En over duurzaam gesproken…het toevoegen van één bloem op zo’n liefdevolle manier is ook duurzamer dan veel boeketten op of rond de kist leggen.

Rouwlint

U kunt kiezen uit verschillende kleuren linten en uw tekst kan in zilver of goud op het lint aangebracht worden. De prijs voor een rouwlint bedraagt normaal € 15. Door onze nauwe samenwerking met meesterbinder Daan Meurs bloemsierkunst zit dit lint bij de prijs van het bloemstuk in. U betaalt hier dus niets extra’s voor. Onze persoonlijke aandacht voor u biedt u de garantie dat het bloemstuk geheel in overeenstemming met uw wensen wordt vervaardigd.