Uitvaarthuys de Vallei te Veenendaal

De prachtige villa in Veenendaal heeft drie opbaarkamers, de Monetsuite, de Renoir Salon en de Da Vinci Serre. U kunt ook een sleutel krijgen zodat u naar eigen wens, 24 uur per dag naar uw dierbare toe kunt gaan. In alle huiselijke familiekamers is een opbaarmogelijkheid met koeling.

In elke kamer is een koffiehoek, een cd-speler en een zithoek gerealiseerd zodat de familie volledig haar eigen gang kan gaan in deze moeilijke tijd.

Een rouwbezoek op afspraak is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Wij hanteren ook hier geen 30 minuten bezoekjes. Er is altijd ruim tijd voor uw afscheidsbezoek, eventueel meerdere malen per dag. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid van uw dierbare te nemen.

In onze verzorgingsruimte kan de laatste verzorging gegeven worden, met of zonder hulp van nabestaanden. Volledige privacy is gewaarborgd.

In Veenendaal is een aparte spreekkamer waar wij eventueel met u een voorregeling of een uitvaart kunnen bespreken.

Ook is hier een eigen huisdrukkerij aanwezig voor een snelle levering van de rouwkaart. Wij maken gebruik van een foto database zodat wij samen de rouwkaart voor uw dierbare persoonlijk en passend kunnen maken. Het aanleveren van eigen foto’s is natuurlijk ook mogelijk.

Uitvaarthuys de Vallei te Veenendaal
Kerklaan 3
3905 MC Veenendaal
Telefoon: 0318 – 500 777 of 06 – 107 107 89
Email: info@deruiteruitvaartzorg.nl