Inloopavonden Uitvaarthuys De Vallei Bennekom en Ede

Inloopavonden Uitvaarthuys de Vallei Bennekom en Ede

Op donderdagavond 15 september en woendagavond 12 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur bent u welkom tijdens de Inloopavond Uitvaartzorg van Uitvaarthuys De Vallei aan de Weerkruislaan 97A in Bennekom.

Op dinsdagavond 20 september en maandagavond 17 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur bent u welkom tijdens de Inloopavond Uitvaartzorg van Uitvaarthuys De Vallei aan de Voorsterweg 10 in Ede.

Op woensdagavond 28 september tussen 19.00 en 21.00 uur bent u welkom tijdens de Inloopavond Uitvaartzorg in de Ericakerk aan de Ericalaan 1 in Ede. Aansluitend om 20:15 uur is hier de lezing Erfrecht: Uw testament en levenstestament goed geregeld. Aanmelden voor de lezing kan via admin@deruiteruitvaartzorg.nl. De toegang is kosteloos.

Stel uw vragen

U kunt op deze avonden ons Afscheidshuis bezichtigen en vragen stellen rondom het overlijden en de uitvaart.

Bijvoorbeeld het regelen van de uitvaart zelf, de mogelijkheden rondom het opbaren, het rouwdrukwerk en de uitvaartkist, maar ook over zaken die daarna aan de orde komen, zoals nazorg, het kiezen van een grafmonument of sierurn voor het bewaren van de as.

Alle vragen die u hebt over een begrafenis of crematie of verzekering worden zorgvuldig en met persoonlijke aandacht beantwoord.

Iedereen is welkom bij ons, ook als men elders of niet verzekerd is.
De koffie staat voor u klaar!

Hartelijke groet,
Dineke de Ruiter & Renske Steffen