Inloopavonden Uitvaarthuys De Vallei Bennekom en Ede ~Lezing Euthanasie 15 mei

Inloopavonden Uitvaarthuys de Vallei Ede en Bennekom

Inloopmiddag – avond Ede
Uitvaarthuys De Vallei, Voorsterweg 10, Ede
Woensdag 29 maart van 15.00 – 16.30 en van 19.00 – 20.30 uur

Inloopavond Bennekom
Uitvaarthuys De Vallei, Weerkruislaan 97A, Bennekom
Maandag 3 april 19.00 – 20.30 uur

Lezing Euthanasie en Palliatieve zorg door Rob Bruntink

Op maandagavond 15 mei organiseren wij samen met schrijver Rob Bruntink een lezing over palliatieve zorg en euthanasie. Deze lezing zal plaats vinden om 20.00 in de Ericakerk, Ericalaan 1 in Ede. Als u aanwezig wilt zijn deze avond dan kan u zich aanmelden via admin@deruiteruitvaartzorg.nl

Rob Bruntink

Rob BruntinkRob Bruntink is expert palliatieve zorg. Hij schrijft sinds 1996 over palliatieve zorg, hospicezorg en uitvaartzorg. Hij is vanaf het begin (1999) hoofdredacteur van Pallium (een vakblad over palliatieve zorg) en Pal voor u (gericht op patiënten en naasten). Behalve voor tal van andere tijdschriften, schreef hij ook de nodige boeken over palliatieve zorg. Daarnaast heeft hij ervaring als vrijwilliger palliatieve terminale zorg, zowel in een hospice als bij ongeneeslijk zieken thuis.

Behalve op palliatievezorg.nl blogt hij op zijn eigen site (www.robbruntink.nl), maar ook op de site van Bureau MORBidee, een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het levenseinde. Hij is mede-eigenaar en -initiatiefnemer van dit Bureau. Bruntink publiceert ook columns in het Vakblad Uitvaart en op de website van Nursing, een vakblad van verpleegkundigen en verzorgenden.

Stel uw vragen

U kunt op deze middag en-of avonden ons Afscheidshuis of de Ericakerk bezichtigen en vragen stellen rondom het overlijden en de uitvaart.

Bijvoorbeeld het regelen van de uitvaart zelf, de mogelijkheden rondom het opbaren, het rouwdrukwerk en de uitvaartkist, maar ook over zaken die daarna aan de orde komen, zoals nazorg, het kiezen van een grafmonument of sierurn voor het bewaren van de as.

Alle vragen die u hebt over een begrafenis of crematie of verzekering worden zorgvuldig en met persoonlijke aandacht beantwoord.

Iedereen is welkom bij ons, ook als men elders of niet verzekerd is.
De koffie staat voor u klaar!

Hartelijke groet,
Dineke de Ruiter, Renske Steffen en Rob Boeve