14 en 15 dec: Kerst in de Ericakerk in Ede – Mensen samenbrengen en verbinden

Zorg voor elkaar
KERST IN DE ERICAKERK: MENSEN SAMENBRENGEN EN VERBINDEN  Donderdag 14 december en vrijdag 15 december 2023

Dineke de Ruiter Uitvaartzorg wil graag aandacht besteden aan de stilte van deze tijd. Gezelligheid, geborgenheid en veiligheid in deze speciale donkere dagen aan het einde van het jaar zou er voor iedereen moeten zijn. Dit jaar proberen wij een mooie dag te organiseren, gewoon omdat het fijn kan zijn om in deze dagen samen met andere gelijkgestemden te zijn mèt ruimte, tijd en aandacht voor jezelf. Ontmoeten, verbinden en plezier en samen een fijne dag te beleven.

Waar kunt u aan deelnemen op donderdag 14 december?
1. Een kerstworkshop bloemschikken                                                      (eigen bijdrage 10 euro, incl. materialen en catering).
a. Groep 1: van 10.00 uur t/m 12.30 uur
b. Groep 2: van 13.30 uur t/m 16.00 uur
U heeft hierbij de keuze uit een aantal voorbeelden of naar eigen wens iets moois kunt maken voor uzelf of om een ander cadeau te doen. U kunt ook een stuk maken voor op het graf van een dierbare om met Kerst neer te leggen.

Waar kunt u aan deelnemen op vrijdag 15 december?                          1.Deelname aan een Bridgedrive van 13.30 uur t/m 16.30 uur.
Er worden 6 rondes van 4 spellen gespeeld.
2. Deelname aan een Klaverjasdrive van 13.30 uur t/m 16.30 uur

Aansluitend Prijsuitreiking met leuke prijzen.                                                  Locatie: Ericakerk, Ericalaan 1 in Ede

Er is dus volop variatie en afwisseling om jezelf en de ander te ontmoeten.  Wij zorgen voor een leuke prijzentafel, een lekker hapje en een drankje en een goede Kerstsfeer.

Aanmelden
U kunt zich of alleen opgeven of samen met een vriendin, vriend of kennis.
Meer informatie en opgeven kan via admin@deruiteruitvaartzorg.nl.
Geeft u hierbij goed door met hoeveel personen u wenst te komen en voor welke activiteit u zich opgeeft.

Dineke de Ruiter: “Ik hoop dat we op 14 en 15 december weer in verbinding zijn met elkaar en respecteren ieder in zijn of haar eigen wensen. Want wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt.”

Kerst in de Ericakerk is onderdeel van het Warme Winterprogramma Ede Viert: Kijk hier voor meer activiteiten voor ouderen: Activiteiten | Ede Viert