Transparantie, betrouwbaarheid en zorgvuldige dossiervorming

Werken volgens heldere richtlijnen.

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. U wilt dat de uitvaartondernemer de uitvaart verzorgt met respect voor de overledene en begrip voor de naasten. En u wilt er later met een goede herinnering aan terugdenken.

De Ruiter Uitvaartzorg staat voor transparantie en betrouwbaarheid en zorgvuldig vastleggen van afspraken. Wij zorgen ervoor dat we de kwaliteit van onze dienstverlening constant op peil houden.

U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van De Ruiter aan een aantal eisen voldoet zoals heldere afspraken over :

  • Transparante kostenbegroting
  • Goede organisatie van de uitvaart
  • Uitstekende uitvoering van de uitvaart
  • Bekwaam personeel
  • Doelmatige klachtenafhandeling
  • Klanttevredenheidsonderzoek

Bij een overlijden van een dierbare naaste is het goed te weten dat u terug kunt vallen op gespecialiseerde uitvaartonderneming, die u een hoop zorgen uit handen neemt.

Als onderneming wil je je onderscheiden en wil je nabestaanden laten zien dat ze met een goede organisatie te maken hebben. Wij onderstrepen dat en laten zien dat we ons werk en onze nabestaanden serieus nemen, dat is ons vak. Alle nabestaanden ontvangen van ons na de uitvaart een uitgebreid evaluatieformulier om ons te toetsen op elk aspect van onze dienstverlening. Daarnaast plannen wij met nabestaanden een persoonlijk nazorggesprek.

Kiest u voor De Ruiter Uitvaartzorg dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit van onze dienstverlening.