Afscheidshuys Wijchen

Afscheidshuys Wijchen biedt u de mogelijkheid om in een rustige, sfeervolle omgeving op een respectvolle en persoonlijke manier afscheid van uw dierbare te nemen.

Het Afscheidshuys beschikt over een zeer functioneel ingerichte ruimte voor de laatste verzorging van de overledene. U kunt ervoor kiezen deze verzorging door ons of door uw uitvaartondernemer te laten uitvoeren. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid dit zelf te doen, met ondersteuning van ons of uw uitvaartondernemer.

In het Afscheidshuys vindt u een sfeervolle opbaarkamer ingericht in huiselijke sfeer. Dit gaat op afspraak. Er zijn geen sleutelkamers. Wij hanteren echter geen 30 minuten bezoekjes zodat u op een gewenst tijdstip en zo vaak als u wilt uw overleden dierbare kunt bezoeken. Eventueel ook meerdere malen per dag.

Afscheidshuys Wijchen is er zowel voor particulieren als voor uitvaartondernemers en benadrukt voor iedereen toegankelijk te zijn. Ongeacht uw geloofsovertuiging of cultuur bent u welkom om van de zorg en de diensten van Afscheidshuys Wijchen gebruik te maken. De kosten van de opbaring vallen meestal binnen de uitvaartverzekering als u deze heeft.

Wanneer u een vraag heeft, een rondleiding wenst of de sfeer in het Afscheidshuys wilt proeven, bent u van harte welkom. Wij adviseren u hiervoor telefonisch 06-107 107 89 een afspraak te maken. Of kijk op de website Afscheidshuys Wijchen

WAAROM ONS KIEZEN?

  • 1 op 1 uitvaartbegeleiding
  • Snelle service ivm eigen rouwvervoer, opbaarlocaties
  • Transparantie in uitvaartkosten
  • Wij verzorgen ook Yarden, Dela en Monuta uitvaarten
  • In bezit van Keurmerk Uitvaartzorg